Tuindagboek: week 12

IMG_0676De eerste écht mooie lentedagen gehad en ik kon me niet langer bedwingen. Er werd al gepoot, gezaaid en geplant.

De uien zijn gepoot (1 gele soort en 1 rode) en er tussenin heb ik verschillende soorten wortelen gezaaid (Iverness & White satin), dit zou allerlei gespuis moeten afschrikken…

Op het vak van de bladgewassen werd er een rij Australische gele snijsla, rucola en spinazie gezaaid. Er werden 3 soorten aardappelen gepoot. Mijn eerste keer aardappelen, hopelijk was ik niet te vroeg…

IMG_0685Bij de kolen staan er nu 2 spitskolen, 2 bloemkolen en 1 broccoli te blinken. In de voorste bakken heb ik nu 3 frambozen (Glen Ample) en 2 bramen (Loch Ness) staan en er tussen heb ik bijenvriendelijke bloembollen uitgezet.

In de serre is er sla geplant en zijn er verschillende soorten peultjes, sla en andijvie gezaaid (veel te veel zoals elk jaar)… Hopelijk zien we snel iets boven komen want ik lijk wel volledig gestoord.. Ik sta minstens 2 keer per dag naar de aarde te staren om te zien of er al iets groens is te zien!

Advertentie

Een gedachte over “Tuindagboek: week 12

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s